Gitaar leren spelen ; No problem !
 

Mijn jarenlange ervaring in het spelen van diverse stijlen zorgt ervoor dat je bij mij voor al je vragen op gitaargebied terecht kunt. Zowel beginners als gevorderde gitaristen zijn welkom. Ik geef les op akoestisch en op elektrische gitaar. Zaken die onder andere aan de orde kunnen komen zijn onder meer; kennis van het instrument, akkoorden, slaggitaar spelen, sologitaar spelen, het notenschrift, populaire nummers spelen, stijlen verkennen, techniek, houding, gehoortraining, ritmiek, podiumpresentatie, samenspel en nog veel meer zaken.


Uitgangspunt is wat jij wilt leren. Dus het kan goed zijn dat je geen noten wilt lezen maar wel je favoriete nummers wilt leren spelen of je wilt je bv voorbereiden op een aanmelding voor het conservatorium? De een wil nummers van Jimi Hendrix leren spelen en de ander nummers van Andre Hazes. De een wil beter leren soleren en weer een ander wil graag beter leren begeleiden. Het kan allemaal. Iedere leerling is uniek dus ik werk niet met 1 methode maar put uit diverse leermethoden om je datgene mee te kunnen geven waar jij behoefte aan hebt.


De lessen hebben een afwisselend karakter. Zo kan ik de ene keer iets uit een lesmethode gebruiken en de andere keer zelf een stencil maken met gerichte informatie. Ook maak ik meespeel cd’s in mijn homestudio waarmee je thuis kunt oefenen en schakel ik het internet in waar dat ook maar een bijdrage kan leveren aan je leerdoelen.


De gitaarlessen duren 30 minuten en zijn individueel of in kleine groepjes van 2 personen.

Daarnaast geef ik groepslessen ( 60 min. les met maximaal 8 leerlingen) over bepaalde thema’s zoals o.a. ;

Ook geef ik themagerichte workshops aan heterogene groepen. Hieronder vallen groepslessen (op diverse instrumenten dus in band-verband) waarin je leert een stijl te verkennen (bv Blues, Soul, R&B, Country, Funk, Folk, Metal of Rock etc.) en samen leert spelen. Ook de bandcoaching valt hieronder.


De lessen zijn wekelijks tenzij anders is overeengekomen.

Prijzen (incl btw);
- losse priveles (30 minuten) € 22,50
- pakket van 10 individuele lessen € 215,-
- pakket van 20 individuele lessen € 400,-
- pakket 10 groepslessen (met 2 leerlingen) € 125,- *
- pakket 20 groepslessen (met 2 leerlingen) € 240,- *
-groepsles Gitaar voor beginners € 90,- **
- groepsles Gitaar bij het kampvuur € 90,- **
- groepsles Playing the Blues € 90,- **
-overige lessen/workshops €100,- **

* ; p.p. indien er passende duo’s gevormd kunnen worden

**; p.p. bij voldoende belangstelling gaat het om 10 lessen van 60 minuten

Ik geef deze lessen zowel aan huis (nabij H’veen), in Leeuwarden of op locatie. Bel voor de mogelijkheden 065343 6622 of mail naar info@janbuis.nl