Ik ben geboren in de VS.
Op 3-jarige leeftijd zong ik mijn eerste nummer op de Holland-Amerika lijn toen wij voor familiebezoek naar Nederland kwamen. Toen wist ik al dat ik besmet was met het muziek virus.

Ik groeide op in Den Haag in de jaren 60 en 70.
Deze beatstad nummer 1 heeft een forse invloed gehad op mijn muzikale ontwikkeling. Ik speelde daar in diverse bands en in de jaren 80 besloot ik naar Friesland te gaan.
Ook daar was ik direct actief in de muziek-scene.
Het halen (na enige omzwervingen) van een conservatorium diploma (lichte muziek) lag dan ook in de lijn der verwachtingen. Inmiddels heb ik vrijwel alle muziekstijlen, in diverse bands, wel gespeeld. Zowel Rock & Blues als Soul & Funk, maar ook Gypsy-jazz (Django) en Country-Rock.

Ik heb inmiddels met honderden artiesten mogen samenwerken w.o. Marco Borsato, Gerard Joling, Big Black & Beautifull, Hind, Lee Towers, Anita Meijer, Gordon en Karin Bloemen. Ook met o.a. de volgende buitenlandse artiesten; Jocelyn Brown, the Three Degrees, the Tavares, the Weather Girls, John Miles, Johnny Logan, Viola Wills en Tony Hadley.
Daarnaast heb ik mijn bijdrage mogen leveren aan diverse tv-programma’s ( o.a. “het Swingpaleis”, Domino D-Day, Barend & van Dorp en de Televisierring).

Natuurlijk kan de samenwerking met André Hazes niet onvermeld blijven. Gedurende de laatste 12 jaar van zijn leven heb ik de eer gehad zijn bandleider te mogen zijn.

Naast bandleider bij Hollywood Boulevard speel ik in de Eagles Tribute Band en speel ik in Sister Soulmate;een akoestisch trio met twee geweldige zangeressen.
Ook doe ik af en toe solo-optredens met akoestisch gitaar.

In mijn homestudio schrijf ik diverse soorten muziek. Soms in opdracht, soms omdat ik gewoon niet anders kan.
Meer en meer ontdek ik de kracht en invloed van muziek/klank/frequenties op het leven.

Daarnaast vind ik het ook nog eens ontzettend leuk om mijn kennis en ervaring door te geven en geef ik gitaarlessen en bandcoaching.